As astepta un raspuns…

Dar nu cred ca e cazul! Cred ca o sa avem parte doar de un comunicat! Probabil sfidator ca si pina acum!

Intimplarea are loc pe blogul lui Andrei Badin.

http://www.badin.ro/2008/07/exclusiv-politia-americana-la.html

Cristian Neagoe spunea…

Această postare este o dezinformare.Poliţia americană este datoare să răspundă la fiecare solicitare în parte. Sesizaţi de domnul Robert Horvath sub acuzaţia de „antisemitism”, ofiţeri ai NYPD au venit seara trecută (25 iulie 2008, ora 21:50) la Galeria Română de pe 3rd Ave şi au constatat Alarmă Falsă sub numărul de înregistrare 13320, fapt pe care vă invităm să îl verificaţi.Nu au fost luate nici un fel de probe şi nu există nici o anchetă în desfăşurare.ICRNY pregăteşte un comunicat oficial în această privinţă.

sîmbătă, 26 iulie, 2008″

Paul spunea…

Cristian Neagoe, Communications Coordinator ICRNYhttp://www.icrny.org/au11-Our_Team.htmlDe cind zvastica pe buca unui cal de plastic reprezinta poporul roman? Cultura si arta lui?!Restul de exponate nu le mai bag in seama! Poate psihiatrii…Mananci pe banii nostri! Chiar daca iti lingi sefii… tot de la noi ai banii! De la astia multi si inculti!

duminică, 27 iulie, 2008″

 

Daca nu ar fi faptul ca as pune iar in cacat imaginea Romanieisi imposibilitatea de a depune o sesizare (nu cred ca as putea sesiza politia americana eu fiind cetatean roman si la mii de km distanta!) as face sesizare politiei americane!

Ce dracu au de zis cei din Ministerul de Externe? Penru ca e clar ca deja se duce buhul despre aceasta expozitie! Sa il citez pe V. Stan: „Comanescuuleeee! Ce faci mai baiete? Comanescuuleeee!”

Update: Intre timp Andrei a postat scrisoarea de la Robert Horvath! Deja iar pute a cacat imaginea Romaniei! Dupa minunata imagine aparuta in Europa adaugam si pe asta de antisemiti si nazisti! Minunat! As fi tentat sa zic ca e nu stiu ce mare conspiratie.. dar sa recunoastem e doar simpla prostie romaneasca si mai ales sistemul de cumetrii cind e vorba de bani! Bani multi de la fraierii care platesc taxe!

Reclame

8 gânduri despre „As astepta un raspuns…

  1. @Karina: Iti dai seama ca m-am enervat cind dau de asa ceva! De rahat in primul rind ne fac pe noi! Aia e… Crezi ca ameircanii or sa retina nume? Nu! Or sa retina ca e vorba de Romania! Aia corupta aflata in Africa si cu Budapesta capitala!

  2. @Kari @ Paul

    Ce comunicat sa mai dea, limbricii astia de la ICR?!!! Probabil, inca un comunicat obraznic, cu ajutorul caruia sa ne mai arunce niste falusuri sau niste proiectile de sperma.

    Schizofrenia ingroapa ICR-ul, ingroapa si Romania!

    Tragedia e ca, schizofrencii astia pastoriti de tatal lor, schizofrenicul-sef, Patapievici, fac pulbere imaginea Romaniei( si asa, destul de nefericita) si mai si sunt platiti regeste din impozitele achitate, de noi, astia care nu pricepem „arta” lor, de latrina!

  3. ATENTIUNE
SUNT DE ACORD CU AVIZUL COMUNITATII ROMANE AMERICANE, DE A INCEPE DEPORTAREA  LUI TISMANEANU, DIN STATELE UNITE. VA PLECA CU PATAPIEVICI,MORAR, UNGUREANU, DIRECT IN VENEZUELA,UNDE VOR  FI PRIMITI DE PIONERI LA AEROPORT   
( in curand amanunte in articolul pe doua pagini “DEPORTAREA AGENTULUI VOLODEA” din New York Magazin )
ROBERT HORVATH, N.Y.
   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s