In ce tara o fi secretar de stat…

„Suntem foarte mulţumiţi de ceea ce este în ţară, şcolile arată cu adevărat extraordinar. Niciodată nu s-a investit mai mult decât în ultimii doi ani şi dacă mergeţi în orice localitate, cea mai frumoasă clădire este şcoala”, a afirmat Zvetlana Preoteasa, secretar de stat Ministerul Educaţiei.

In ce tara o fi secretar de stat? Ca nu prea seamana cu Romania… Vine la munca in stare de ebrietate? Sau sub influenta unor substante haluciniogene? De ne declara ca scolile sint extraordinare?

Şi într-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud, prima zi de şcoală a semănat cu o scenă desprinsă din filmele de groază. Copiii de la gimnaziu învaţă într-o clădire fără geamuri sau electricitate, cu acoperişul spart şi pereţi care stau să cadă. Acolo nu s-au mai făcut reparaţii de 20 de ani. Anul trecut, imobilul, vechi de un secol, a fost retrocedat, iar primăria din localitate a hotărât să îl cumpere, doar pentru a constata că trebuie dărâmat.

Deşi clădirea este un pericol pentru copii, anul trecut primăria a decis să o cumpere cu 110.000 de lei. ”Nu s-a mai investit în ea datorită faptului că ea urmează să fie demolată. Dar acestea sunt chinurile pe care trebuie să le trecem pentru a ajunge să învăţăm într-o şcoală nouă”, susţine Sorin Mititean, primar Şieu Măgheruş. ( alt cap luminat… )

În România, aproape o treime dintre şcoli nu au primit autorizaţie de funcţionare. Mulţi directori nici nu s-au mai obosit să o solicite.

Sa ne aducem aminte si de prestatia de la bacalaureat…

Secretarul de stat a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă că anul acesta „bacaloreatul” a fost cel mai bine organizat din ’90 până acum şi că Ministerul Educaţiei s-a aflat tot timpul la conducerea examenului.

„Ceea ce noi am moştenit acest sistem bolnav cum îl cataloghează toată lumea sistem bolnav este datorită unor alţi miniştri care s-au aflat la conducerea ministerului”, a declarat Svetlana Preoteasa. ( O logica de fier… )

Si seful domniei sale…

„Este o nedreptate dacă am fi de acord cu acest lucru, marei părţi (este corectat de Tatoiu…marii părţi) am avut cea mai mare număr de tineri care au dat … (e corectat, cel mai mare număr de tineri) Şi eu ce am spus? Cea mai mare număr (…) Dacă poţi să şi copii în acea atmosferă generalizată de copiere (e corectat, să copiezi, nu să copii)”, s-a desfăşurat discuţia între Tatoiu şi Adomniţei.
Sursa: Realitatea TV

 

O sa ajungem mai rau ca africanii… o sa ii depasim la anafabeltism cu asa oameni in fruntea ministerelor! 😦

Parerea lui io… Hic!

Anunțuri

2 gânduri despre „In ce tara o fi secretar de stat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s