Astept …

Acum astept sa creasca mult nivelul calitatii invatamintului! Ca de acum s-a umblat binisor la banutii profilor! Si ziceau ca deh.. calitatea e afectata de salarizarea proasta!

Asa cum stiti s-a votat legea cu pricina! Si ca de obicei a trebuit sa fie circ!

Sint de acord sa fie libera participarea populatiei la sedintele parlamentului… dar circul de azi a sunat si a fost o presiune asupra parlamentului! Asta e o chestie democratica?

De ce zic asta… Legea initial a avut alt scor la votare (vot electronic)! Dar… circul a inceput! Circ electoral! Sa revotat prin strigarea deputatilor si votul exprimat prin viu grai!

Circ electoral gratis! Ca doar nu era tampit vreunul din ei sa zica ca nu voteaza! Unanimitate!

Presiune? Pai care din deputati indraznea sa zica deschis in plen ca el e contra cind era plin de catre profesori si reprezentanti sindicali?

SI a mai fost o alta lege strecurata…

„Tot astăzi, Camera Deputaţilor a adoptat o lege iniţiată de PRM prin care, cu ocazia ieşirii la pensie, cadrele didactice vor primi o îndemnizaţie ce reprezintă şapte salarii lunare brute, actul normativ plecând spre Senat.”

Iar sint unii mai egali ca altii! Daca iesi la pensie de la scoala iei un banu’…

Daca iesi de la magazinul de paine… o iei la bot!

Curata egalitate romaneasca!

 

 

Sursa: Realitatea

http://www.realitatea.net/legea-privind-majorarea-salariilor-profesorilor-cu-50prc–votata-in-unanimitate-de-deputati_355812.html

4 gânduri despre „Astept …

 1. Sunt foarte multe de comentat la textul asta al tau. Dar o sa ma refer doar la finalul articolului ca sa iti spun ca nimeni nu-i opreste pe patronii vanzatorilor sa le acorde salariatilor, cand ies la pensie, 7 salarii.
  Si…inca ceva: pe forumul de la SEI profesorii azi inchinau ode guvernului si Parlamentului. Ce scriau de Basescu? Mai bine nu scriu. 😆
  Concluzie: 50% e mult in raport cu salariile mizere ale profesorilor, dar extrem de putin totusi.

 2. 1.Cred ca vei astepta foarte mult timp de acum inainte:)
  2.Pana ies astia la pensie, o sa dispara obiectul muncii: elevii!!!
  3.Circ electoral.

 3. eu in caliate de elev (obiectul muncii) s-ar putea sa privesc subiectul total si absolut subiectivist, dar nu sunt la scoala, deci nu supar pe nimeni cu comentariul meu.
  sunt de parere ca, da! au si ei dreptatea lor cu privire la salarii, dar mie nu mi se par cei mai oropsiti, pentru ca in fiecare an exista bac, exista capacitate si isi scot linistiti banii, mai ales ca la fiecare inceput de an anunta cu o subtilitate greu de neobservat ca fac meditatii, asa cum s-a intamplat si anul acesta. o profesoara a spus chiar la un moment dat ca nu mai poate primi elevi, ca are destule grupe si nu le mai face fata!
  bravo lor! nu am nimic de obiectat in legatura cu meditatiile, nu te simti in stare sa inveti singur, atunci asta-i calea de reusita.
  pe mine ma deranjeaza, pentru ca nici macar nu ma supara, exagerarea asta din fiecare an, ca nu au bani pentru nimic si o lista lunga de nemultumiri, scandaluri. oricum sunt in invatamant profesori exceptionali, aia fiind tocmai cei catalogati rai, dar sunt si unii, care ar trebui sa se multumeasca cu salariul, pentru ca vin la scoala total dezinteresati!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s