Am nevoie de o lamurire…

Autorul se crede artist! Si s-ar spune ca ar fi si talentat odata ce a fost acceptat sa expuna de catre ICR la NY!

Chiar daca la descriere scrie agricultor! Presupun ca ar putea fi si autoironie!

Eu sincer dupa ce am vazut anumite opere.. am ajuns la concluzia ca pot sa ma declar si eu un artist! Pina acum ma consideram antitalent grafic!

Recunosc ca anumite lucrari  ma fac sa ma intreb cum sta natia romana cu sanatatea mintala!

Sa va prezint artistul!

IRLO (Laurentiu Alexandrescu)

„IRLO (Laurentiu Alexandrescu) is well known across Romania for his “astonished worm” (viermu), an unmistakable trace and the expression of constant joy in discovering the world. Another distinctive mark is IRLO’s use of text – colliding invented words and syntagmas, ironical or deadly serious. Born in Bistrita in 1985, he was given a strict Baptist upbringing, which he later reconsidered critically. After graduating from high school in Arad, he became an Architecture student in Timisoara for several years, abandoning his studies when his nomadism didn’t match the demands of the discipline. His main character is himself, as IRLO seeks self-discovery through the never ending visual interpretations of his states of mind. His works are profoundly mystical, though exploding with humour (e.g. mocking the orthodox imagery) and centered in a hedonistic reality. IRLO fancies a trash lifestyle in Bucharest, illustrating “Romanian supratripism” (as he calls it) and creating outdoor and indoor wall clothes made out of paint.” ( ICR NY)

 

 

Aceasta este cum scrie in mica descriere „humour (e.g. mocking the orthodox imagery)”. Eu ma consider ateu. SI am avut momente in viata cind am gandit chiar anti.. dar nu mi-a trecut asa ceva prin cap! In fine.. e parerea mea!

Aceasta este lucrarea care m-a facut sa ma intreb despre sanatate!

Alte lucrari le puteti admira la:

http://neaparat.blogspot.com/

http://thedefaultfashion.blogspot.com/

Poate ma ajutati sa ma lamuresc… e arta?

Va multumesc pentru atentie! O seara buna si fara cosmaruri!

14 gânduri despre „Am nevoie de o lamurire…

  1. Nu Paul, asta nu mai e arta. Astfel de desene sunt studiate de catre psihiatrii. Omul e absolut dement. Normal ca si tu poti face astfel de desene. Si eu. Dar nu suntem atat de dezaxati.

  2. @Paul. N-ai cum să te consideri ateu, din moment ce gândeşti. Ergo 🙂

    Dar referitor la alea de la ICR-NYC: shit! Românika, secţia agitaţi scrie pe colecţie.

    Apropo: bărbosule, ce de vizitatoare! 😆

  3. Hai ca sinteti rautaciosi! Icoana aia cu Sfanta Reba este chiar reusita… 😛

    In schimb celalalt desen… Brrrrrr! 😕

  4. L8ume necajita dom’ne.Nu-l vezi ca si-a taiat-o cand era mic ? Normal sa aibe omul piticii deranjati…

  5. In numele artei imi tai si eu parul… 😀 din fundul curtii. 😛
    Despre „colliding invented words and syntagmas” e un tip de literatura folosit nu numai de el. La inceputul secolului XX a aparut acest tip de „scriere” si a fost adoptat repede de James Joyce, Virginia Wolfe, D H Lawrence si altii din aceeasi generatie. Chiar si Ezra Pound a recurs la asta. Joyce „lipea” cuvinte straine intre ele (uneori fara sa aiba sens asemanator), iar unele din aceste cuvinte sunt romanesti, invatate de la Brancusi.
    Cat despre poza cu REBU si cea cu „taierea-mprejur” 😀 asta nu mai e clar arta. Se vede ca mintea lui e dusa.

  6. Avand in vedere ca am terminat o universitate de arte plastice specializarea in grafica de sevalet si mai apoi in cea a computerului la cluj si actualmente sunt profesor de specialitate, vreau sa va zic ca, din ceea ce vad aici, nu aveti nici cea mai mica idee despre ceea ce inseamna arta.
    In legatura cu ceea ce vrei sa stii raspunsul este da, este o forma de arta. Inainte de a scrie astfel de articole te rog sa te mai documentezi si mai gandeste-te. Ar fi bine ca romaii sa vorbeasca despre ceea ce stiu ei mai bine si sa nu se sara gardurile unor gradini straine lor. Cred ca sunt foarte plisctisit din timp ce scriu pe astfel de „bloguri”.

  7. @Paul

    Paul, astea sunt ORORI, nicidecum nu pot fi „obiecte de arta” !
    ” Hartistului” care le-a executat, e clar ca i-ar sta mai bine, la Balamucul Central. 😀
    Nu pot sa inteleg, insa, ce mama naibii au in cap, Patapievici si Mihaies- capii ICR-ului?!!! Ce dracu’ urmaresc astia doi?!!!

    Apropos de explicatii, nu stiu daca ai citit in Evz de astazi. Tovarasu’ director adjunct al ICR, Mircea Mihaies, se simte cu musca pe caciula, si, asa pe la Ploiesti, da in Andrei Badin.

    Ai vazut, Paul 😀 ca au intrat si la tine, „hartistii’, sa ne explice, cum vine treaba cu „harta” ?!!! 😀

  8. @Opethian: Explicati-ne si noua cum e cu arta aceasta, daca tot spuneti ca stiti. Eu chiar sunt curioasa cum de poate fi considerata asta o arta.

  9. @Toti: Sic ca am revenit! 😛

    @Karina: Am bagat ochiul!

    @Roxana: Io is ateu care incearca sa gindeasca! 😛 Faza cu vizitatoarele.. si eu ma mir! Jur ca nu am facut farmece!

    @Lulutza: O fi! Dar io is mai de la tara… :mrgreen:

    @Moshulee: Cred ca vroia sa mearga la pescuit si nu avea rime! 😆

    @Valive: Eu intrebam.. diagnosticul sa il puna cei abilitati! Partea cu stilul ala… era doar mentionata in descrierea de la ICR NY. Si mie place sa poceste cuvintilii!

    @Opethian: Felicitari pentru absolvire! Eu nu am scris „articol” ! Eu mi-am exprimat parerea si nedumeririle si chiar nemultumirea ca un profan ce sint! Nu cred ca mi-am arogat nu stiu ce calitati de expert! Si daca sinteti plictisit.. eu nu v-am pus sa scrieti! A fost optiunea dvs!

    @Raluca: Am citit… Cit timp se exprima civilizat eu nu am nimic impotriva! Daca depasesc anumite limite… moderez!

  10. CONSPIRATIA ISLAMICA LA ICR

    LA BUCURESTI SE CUNOASTE FOARTE PUTIN DESPRE SCANDALUL ICR, NEW YORK. LOCUL UNDE AR TREBUIE SPUS ADEVARUL ESTE PARLAMENTUL ROMANIEI.PENTRU CA AM DE GAND SA DESVALUI LUCRURI GRAVE LA ADRESA CLANULUI PATAPIEVICI ,NU MI SE DA OCAZIA DE A O FACE OFICIAL. SCENARIUL ESTE CEL VECHI. SE CREIAZA INPRESIA UNEI LUPTE POLITICE. DAR TOTUL ESTE DOAR O FARSA, PENTRU A PERMITE TERMITELOR COMUNIST SECURISTE ,SA RAMANA LA PUTERE. TOTUL SE PETRECE DOAR LA SUPRAFATA. SE REUNESTE PARLAMENTUL, PENTRU A AFLA ADEVARUL, DAR NU IL INVITA PE CEL CARE AR PUTEA SA O FACA. PENTRU CA EU NU FAC PARTE DIN SISTEMUL CORUPT, DECI NU POT FI CONTROLAT, MANIPULAT SI SANTAJAT, SUNT CONSIDERAT EXTREM DE PERICULOS . NEPUTAND VORBI IN FATA SENATULUI ,VOI SPUNE ADEVARUL PE BLOGURI SI IN PRESA. VOI VORBI ASTFEL DESPRE TRIUNGHIUL, ARAB, SECTE, LUMEA INTERLOPA, CARE STRANGE CA UN CLESTE SOCIETATEA ROMANEASCA, EXEMPLUL CEL MAI ELOCVENT ESTE AICI LA NEW YORK, UNDE O SECTA A TERORIZAT SI BATJOCORIT TIMP DE MAI MULTE LUNI, PE TOTI LOCUITORII SEDIULUI DIPLOMATIC AL ROMANIEI. SENATORII AR PUTEA URMARII UN DOCUMENT VIDEO, IN CARE MEMBRI SECTEI VANDALIZEAZA FATADA CLADIRII CU DRAPEL TRICOLOR SI STEMA LA INTRARE. EI MANJESC CU GRAFITTI DE CATVA METRI FATADA CLADIRII UNDE ISI ARE SEDIUL MISIUNEA ROMANA LA ONU,.CONSULATUL ROMANIEI SI GALERIA ROMANIA. FAPTUL ESTE FARA PRECEDENT. NICIODATA IN ISTORIE GARZILE CARE PAZESC VREO AMBASADA SAU UN CONSULAT,STAU CU BRATELE INCRUCISATE ,PRIVIND CUM O BANDA ATACA SI VANDALIZEAZA ,TERITORIUL NATIONAL. ORDINUL DE A NU INTERVERVENI , AFOST DAT DE CONSULUL PAVONI URMAND INSTUCTIUNI SUPERIORE. ACESTI GOLANI NU SUNT ALTII DECAT CREATORII EXPOZITIEI „FRIDOM FOR LAZI PEOPLLE” TREBUE MENTIONAT CA IN ORICE TARA DIN LUME UN ASEMENEA INCIDENT AR FI DUS LA CADEREA GUVERNULUI SI CHIAR DEMITERII PRESEDITELUI.
    ASPECTUL DE NECREZUT AL EXPOZITIEI ICR, ESTE NU NUMAI FAPTUL CA STATUL ROMAN A ORGANIZEZAT UN EVENIMENT ANTISEMIT ,IN ORASUL CU CEA MAI MARE POPULATIE EVREIASCA DIN LUME, CI SI FAPTUL CA EL ESTE PREZENTAT DE OMAR MAWAN ANBAKI, NASCUT IN BAGDAD SI AVIND PUTERNICE CONECTIUNI IRANIENE, ASISTAM LA UN ATAC TERORIST AL IDEOLOGIEI ISLAMICE ,URMARIND BATJOCORIREA AMERICII SI A ISRAELULUI.
    PREZENTA ROMANILOR AFOST DOAR DOAR DECORUL UNEI INCREDIBILE DIVERSIUNI . TREBUE REMARCAT CA ACEST EVENIMENT ARE CA FUNDAL REACTIVARII CELULELOR AL-QAEDA DIN ROMANIA CARE PROFITA DE CORUPTIA GENERALIZATA SI DE DE SLABICIUNEA AUTORITATILOR. ROMANIA ESTE PROBABIL SINGURA TARA UNDE TERORISTII NU SUNT NEUTRALIZATI SAU ARESTATI. ASTFEL NU DE MULT GRUPUL CONDUS DE CETATEANUL SAUDIT MUSAAB MUJALLI A FOST DOAR EXPULZAT SI INVITAT , SA NU SE REINTOARCA IN URMATORII 15 ANI. ACESTE ENORMITATI AU LOC SUB OCHIUL SERVICILOR CARE SUNT DESCURAJATE SI NU SUNT LASATE SA-SI FACA DATORIA. IN DECURSUL A CATEVA SAPTAMANI AM ATENTIONAT IN SCRIS SI VERBAL AUTORITATILE DESPRE ACAEASTA EXPOZITIE ISLAMICA.AM AVUT CONVORBIRI CU ILINCA ILIE DE AMBASADA,DEASEMENE CU CONSULUL PAVONE. SPECIALISTII DE LA SERVICIUL EXTERN AU FOST OBSTRUCTIONATI SI NUAU FOST LASATI SA MA CONTACTEZE.CU ALTE CUVINTE TOATA LUMEA A CUNOSCUT GRAVITATEA SITUATIEI DAR NU A INTEVENIT DIN CAUZA PRESIUNII PREZIDENTIALE. AM ALERTAT IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN FBI. PE ZI CE TRECE, SCANDALUL CULTURAL DEVINE UN SCANDAL POLITIC FAPTUL CA PRESEDINTELE BASESCU PUNE INTERESELE CLANULUI, INAINTEA INTERESULUI TUTURORA CREIAZA O SITUATIE EXPLOZIVA. DECIZIA DE A ALEGE SINUCIDEA POLITICA ,ESTE O OPTIUNE PERSONALA.DAR EL NU ARE DREPTUL DE A FACE ACEST LUCRU IN DETRIMENTUL IMAGINII SI INTERESULUI NATIONAL. PRESEDINTELE TREBUR SA INTELEAGA CA INTRAND IN LUMEA CIVILIZATA TRBUIE SA NE PURTAM CIVILIZAT . AM CREZUT CA ACTIUNEA ANTIDEFOMATION LEAGUE IMPOTRIVA ICR SI INCEPUTUL MONITORIZARII ROMANIEI DATORITA UNEI EXPOZITII ANTISEMITE , SA FIE UN SEMNAL DE TREZIRE. M-AM NSELAT AMARNIC.PROBABIL CA SANTAJUL DOSARELOR,ESTE MAI PUTERNIC DECAT INSTNCTUL POLITIC. SEMNALIND CLANULUI PATAPIAVICI SPRIJINUL NELIMITAT, PRESEDITELE FACE O GRESEAL FATALA.EL SE VA PRABUSI ODATA CU EI. LUPTA IN JURUL ICR ESTE DURA SI LIPSITA DE MENAJAMENTE.DACA NOI ACTIONAM DE DRAGUL UNOR IDEI ,CLANUL APARA PRIVILEGILE .EI STIU CA DACA VOR PIERDE, VOR PIERDE TOTUL FIIND PROBABIL TRIMISI LA PUSCARIE SAU LA CASA DE NEBUNI, DE ACEEA LUPTA ESTE PE VIATA SI MOARTE. IN CURAND PUNPE EI, MEDIA INTERNATIONALA. ARTICOLUL SCRIS IN ENGLEZA”EXPOZITIE AL-QUEDA LA NEW YORK ‘ VA UMBLA IN JIRUL LUMII. SCANDALUL MARE,SCANDALUL INTERNATIONAL,ABIA INCEPE.VA FI O PALMA NOUA,NAUCITOARE.
    ACUM CATEVA SAPTAMANI CAND AM INCEPUT ACTIUNEA INPOTRIVA ICR ,AM FOST SINGUR,.ACUM CA PRIN MINUNE,CAUZA MEA A DEVENIT CAUZA TUTUROR. UNIND FORTELE CELOR DE ACASA CU CEI DE PRETUTINIDENI VOM PUTEA CELEBRA IN CURAND O VICTORIE MULT MERITATA. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK 25 AUGUST 2008

Lasă un comentariu